Algemene voorwaarde

Algemene leveringsvoorwaarden Scharenkopen.nl , Stationsweg 41 (212), 3331LR, Zwijndrecht:

Artikel 1.
Scharenkopen.nl hanteert geen minimum orderbedrag voor webshop bestellingen.

Artikel 2. Verzendkosten.
We rekenen binnen Nederland bij bestellingen boven de 100,00 euro geen verzendkosten. Naar België rekenen we een minimale bijdrage in de verzendkosten.

Artikel 3. Levertijd
De levertijd bedraagt 1 a 3 werkdagen na ontvangst van betaling, mits de artikelen voorradig zijn. Normaal gesproken zijn alle artikelen die zichtbaar zijn in onze website op voorraad. Is dit niet het geval, dan benaderen wij u direct per email of telefoon.
Een overeengekomen levertijd is geen fatale termijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Bij niet-tijdige aflevering dient de koper Scharenkopen.nl derhalve schriftelijk in gebreke te stellen.

Artikel 4. Deelleveringen
Het is Scharenkopen.nl toegestaan verkochte zaken in gedeelten te leveren. Indien de zaken in gedeelten worden geleverd, is Scharenkopen.nl bevoegd elk gedeelte afzonderlijk te factureren. De extra verzendkosten zijn voor rekening van Scharenkopen.nl.

Artikel 5. Wijzigingen in de te leveren zaken
Scharenkopen.nl is bevoegd zaken te leveren die afwijken van hetgeen is overeengekomen indien het betreft wijzigingen in de te leveren zaken, de verpakking of bijbehorende documentatie welke vereist zijn om te voldoen aan toepasselijke wettelijke voorschriften of indien het betreft geringe wijzigingen van de zaak die een verbetering betekenen.
Dit betreft nieuwe verpakkingen van artikelen.

Artikel 6. Betaling
Betaling dient vooraf te geschieden. Dit kan middels het betaalsystemen zoals IDeal ( internetbankieren ), Creditcard, Paypal etc.

Artikel 7. Retourneren.
Gekochte goederen kunnen worden geretourneerd of geruild binnen de wettelijke termijn van 8 dagen na aankoopdatum.
Mits in originele onaangebroken of onbeschadigde verpakking met kopie van aankoopnota.
De verzendkosten komen voor rekening van de klant. Voor geretourneerde artikelen
word minimaal 6.75 euro verzendkosten gerekend. Het aankoopbedrag minus de € 6.75 word retour gestort op uw rekeningnummer.

De verzendkosten van de klant naar Scharenkopen.nl zijn tevens voor rekening van de klant.


Artikelen die in overeenkomst met de klant speciaal zijn besteld kunnen in geen geval worden geretourneerd.

Zorg dat u uw geretourneerde artikelen voorziet van een kopie factuur, een briefje met de reden van retour en uw gegevens inc banknummer.

Artikel 8. Garantie.
Scharenkopen.nl geeft fabrieksgarantie op de producten.

Let wel, een kappersschaar is een slijtage onderhevig product en daarom kan er geen garantie worden gegeven op slijtage, vallen of verkeerd gebruik. Wij hebben wel een slijp- / herstel-service die uw schaar vaak weer in topconditie kan krijgen (dit is op uw kosten, zie kosten hiervan op onze site). Hierover is vooraf overleg, wat u wilt doen, na constatering van het probleem.

Knipt een schaar direct na ontvangst niet goed, dan kan er een fabricagefout in het spel zijn, en zullen we de schaar vervangen. Laat dit wel direct weten.

Alle producten worden persoonlijk gecontroleerd en worden in goede staat verstuurd.


Garantie gevallen worden uitsluitend behandeld met (kopie) aankoopnota, in originele onbeschadigde verpakking.
Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Artikel 9. Verzenden van slijpscharen

Kappersscharen gaarne met een elastiekje of plakbandje dicht te plakken. In keuken- of wc papier wikkelen kan ook. Dit om de schaar en de enveloppe niet onnodig te beschadigen tijdens het verzenden.

Verzending gaat via PostNL. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vermissingen bij de post. U kunt zelf ook kiezen voor aangetekend verzenden, op eigen kosten. Geslepen scharen worden door ons terug gestuurd met een track & trace code, zonder verzekering.

Gegevens Schaarkopen.nl
Stationsweg 41 (212), 3331LR, Zwijndrecht, Tel 078-6311378, Mobiel 06 55920045, BTW nr: NL002034412B85 / KVK 23082724(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Schaarkopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel